ЛИЗИНГ - стоки на изплащане

БНП Париба

https://www.bnpparibas-pf.bg/izprati-zayavka-za-stokov-kredit.html


ЛИЗИНГ - стоки на изплащане. Предлагаме стоки на ИЗПЛАЩАНЕ с ЛИЗИНГ  Без доказване на доходите и одобрение веднага!
"Национален клъстер светове“ ООД  предлага стоки на изплащане и има сключени договори с БНП Париба, за избор на лизингови схеми. Клиентите могат да кандидатстват за одобрение по телефона или на място.

Условията, на които клиентът следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика."Национален клъстер светове“ ООД    не участва по какъвто и да е начин в кредитирането на покупката, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително и в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в случай на неизпълнение – в предприемането на предвидените от закона действия свързани с принудително изпълнение и други.
"Национален клъстер светове“ ООД   не е представител и не извършва посредническа дейност, в полза на която и да е търговска банка.

Доставката на закупени на изплащане продукти се извършва само след като "Национален клъстер светове“ ООД бъде уведомена от финансовата институция, че кандидатът е одобрен, с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка. При получаване на заявените продукти, клиентът подписва:

– Договор за потребителски кредит;
– Искане декларация за потребителски кредит;
– Застрахователните сертификати (в случай, че е избрал защитен кредит).

Доставката се изпълнява въз основа на данните (собствено име, фамилно име, ЕГН, адрес за доставка – служебен или настоящ адрес) посочени от клиента в Договора за потребителски кредит. Получаването на продуктите се извършва лично от лицето, сключило договора за кредит, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност.


Магазинът работи с БНП Париба. За повече информация се свържете с нас на посочения телефон или заповядайте на място в нашия офис.

Изпращаме по Еконт или заповядайте на място в нашия магазин!

Изпращаме по Еконт. Или може да получите стоката на място от магазина на адрес: НОВ АДРЕС
гр. Пловдив, бул. " 6ти Септември " N237
(в двора на завод Чайка. Влиза се от портала)

Работно време на магазина:

Понеделник до Петък - от 9 до 18,45 часа.
Събота: от 9 до 13 часа.

тел.: 0899807676
тел.: 0887389990
Набираме търговски представители, магазини и дистрибутори за цяла България.  Дропшипинг доставки!

Предлагаме стоки на ИЗПЛАЩАНЕ с ЛИЗИНГ  Без доказване на доходите и одобрение веднага!
BNP Pariba

Кликни и виж на картата